[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”70494″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

Noget af det vi er kendte for, gennem mere end 35 år i branchen, er bl.a.
Hvad kan vi ? Reparation af alle typer svejseslanger (TIG, MIG/MAG, plasma, o.m.a.).
Vi udfører reparation og ombygning af alle former for strømkabler, slanger, brænderhoveder, håndtag, stik, fjernreguleringer o.m.a., til brug indenfor svejsning og skæring.
Hvad kan vi ? Fremstilling af specielle slanger efter mål, ønske og valgfri tilslutning
Individuelle ønsker eller krav om f.eks. længde, bøjelighed, fleksibilitet, ekstra slidstærke overtræk, særlig kapacitet og dimensionering imødekommes ofte. Specielle udformninger af brænderhoved og tilslutninger foretages efter kundens ønsker.
Hvad kan vi ? Fremstilling og reparation af automat- og robotslanger
Kundernes helt individuelle ønsker kan ligeledes tilgodeses, når det gælder slanger til svejseautomater og -robotter.
Hvad kan vi ? Ombygning af almindelige slanger til røgudsugning
Igennem mange år har vi monteret røgudsugning på svejseslanger. Et krav vore kunder ofte er blevet mødt med fra arbejdstilsynet. Det er unødvendigt at kassere de gamle svejseslanger. Vi kan tilbyde en ombygning der prismæssigt ligger langt under køb af nye røgudsugningsslanger. Slangerne gennemgåes samtidig fra a til z, og sliddele udskiftes.
Hvad kan vi ? Fastprisaftaler omkring reparation/ombytning af slanger
Mange større virksomheder anvender kun få forskellige typer svejseslanger, men til gengæld i et stort antal. Vi indgår ofte en fast aftale om reparation og ombytning af slanger. Aftaler der sikrer kunden en maksimal pris reparation af en bestemt type slange. Overskrides denne pris, tilbydes kunden en tilsvarende slange fra vort lager af ombytningsslanger til en fast pris. Vore ombytningsslanger er totalt renoverede på eget værksted. Alle sliddele er fornyet, og der er kun anvendt reservedele af højeste kvalitet.
Hvad kan vi ? Service på alle typer af svejsemaskiner uanset fabrikat
Vi laver service og eftersyn på alle fabrikater af svejsemaskiner. Oftest hjemme på vores eget værksted, men mindre reparationer kan foretages ude hos kunden. Certificeret kalibrering af alle svejsemaskiner.
Hvad kan vi ? Salg af reservedele, sliddele og tilbehør
Vi er i stort omfang leverandør af reservedele og sliddele til kunder, der selv ønsker at foretage småreparationer og udskiftninger. Det gælder eksempelvis de sliddele, der løbende udskiftes under brug, f.eks. dyser o.l. Vi er lagerførende i disse dele, til alle typer af svejseslanger.
Hvad kan vi ? Højeste kvalitet – bedste materialer
Vi anvender kun råvarer af meget høj kvalitet. Størstedelen importerer vi selv, fra Europas førende producenter, og sikrer dermed at høj kvalitet, ikke behøver at medføre højere priser. Tværtimod. Vi falder ikke for den økonomiske fristelse det kunne være, at underdimensionere de komponenter vi opbygger vores svejseslanger af. Derfor er vore svejseslanger kendt for lang holdbarhed og stor slidstyrke, med få driftsstop til følge.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]